/media/1272/18920_-1.jpg

Legekammerater

Uden vores kære legekammerater fra det pulserende erhvervsliv ville Smukfest ikke være den multifacetterede fest, den er i dag. De er nemlig med til at realisere og skabe oplevelserne i skoven.

Men det handler ikke om pengene. Hvert år henvender masser af virksomheder sig til Smukfest for at indlede et samarbejde, og de fleste får et pænt nej tak. Ikke fordi, at vi ikke kan lide dem, men fordi det centrale er den gode idé. Den idé, som gør det sjovere for gæsterne i skoven.
Har du en god idé til et legekammeratsskab, er du velkommen til at skrive til os på info@smukfest.dk – i emnefeltet bedes du skrive ”legekammerat”.

Her præsenterer vi med stor glæde og taknemlighed de virksomheder, som i højeste grad bakker op om festivalen, og som vi stolt kalder vores legekammerater.

/media/2302/logo-1000x1000_rgb.png

Grundfos

Mød Grundfos ved Danmarks største vandhane på Kærligheden eller besøg vandposterne med rent drikkevand, der er placeret rundt omkring på festivalpladsen. Du kan også tappe rent drikkevand via vandtappestedet Pumpehuset, der ligger med fantastisk udsigt på Søbadet eller slå en smut forbi den nye bar Rørvig, hvor en Grundfos pumpe sørger for, at det urene vand ikke havner i de smukke omgivelser. Grundfos er på Smukfest for at slå et slag for FN's målsætning om at give alle mennesker adgang til rent vand og sanitet.Se kontaktoplysninger