/media/9237/tpp28302-theis_poulsen.png
Foto: Theis Poulsen

Cashless

På Smukfest bipper du dig ind med den chip, der sidder i dit armbånd. I tilfælde af tyveri kan den spærres – smart. Du kan også bruge chippen til betaling.

I 2022 er Smukfest helt kontantløs. Ingen barer, restauranter eller butikker i skoven eller på camping tager imod kontanter. Heller ikke badene! Derfor er din armbåndschip rigtig vigtig – den er heldigvis lige ved hånden (baddabumtjih!). Via Cashless-appen kunne du sætte penge ind på dit festivalarmbånd og følge dit forbrug under festivalen.

Nu, hvor festivalen er slut, og er der flere penge tilbage på armbåndet, så burde de gerne blive overført helt automatisk til din konto. Dette kræver selvfølgelig, at du har skrevet det rigtige reg. og kontonummer ind på din Cashlesskonto i appen eller på Smukcashless.dk. Så tjek lige det, hvis pengene ikke er kommet retur endnu. Du kan også kigge nærmere på FAQ'en her, hvor du måske kan finde svar på dit spørgsmål. 

Tryk på ”Glemt password” i appen eller gå til smukcashless.dk, hvor du kan nulstille dit password.

Nej, det er en del af din egen sikkerhed. Du kan ikke ændre på det kontonummer og registreringsnummer, du har indtastet i forbindelse med oprettelsen. Hvis det er forkert eller fejler, vil pengene blive sat tilbage på din Cashless-konto, og du vil senere have mulighed for at rekvirere en manuel udbetaling jf. handelsbetingelserne.

Tag et billede af din bankkonto, hvor man kan se, at beløbet hævet. Kontakt straks Armbåndssupport i Sherwood eller cashless@smukmail.dk

Tilføj bare det samme armbånd, som du lige har tilknyttet. Et armbånd kan kun være tilknyttet én bruger af gangen.

Hvis du har et restindestående, vil det automatisk blive udbetalt i uge 33 til det kontonummer og registreringsnummer, du indtastede ved oprettelsen af din Cashless-konto.

Hvis du har udfyldt dit IBAN nummer og SWIFT-kode, kan vi lave en udbetaling til din udenlandske konto. Hvis ikke, så kan du skrive en mail til givemebackmymoney@smukmail.dk med din mailadresse, dit serienummer på armbåndet, telefonnummer samt dit IBAN-nummer og SWIFT-kode.

Se kontaktoplysninger