/media/9235/kasper_hornbaek_soendag_scarlet_pleasure-1.png
Foto: Kasper Hornbæk Nielsen

Billetter til 2023

Sikke en fest vi har haft! Det var fantastisk at se jer i skoven igen, og nu ser vi med kriller i maven frem mod Smukfest 2023, der strækker sig fra den 31. juli til den 6. august 🎉 Her på siden kan du holde dig opdateret om billetsalget.

Når man efterhånden har fået sovet ud ovenpå sådan en dejlig festival, så kommer de famøse Smukfest-blues snigende, og når det sker, så kan man rigtigt mærke, hvor meget man allerede nu glæder sig til næste år. Sådan har vi det i hvert fald! 

Med den tanke dukker spørgsmålet om billetter op, og så ender du måske herinde. Vi er ikke helt klar med den endelige dato for billetsalget af partoutbilletter til Smukfest 2023 endnu, men når vi er, lover vi at hive dig i rottehalerne i god tid. Det sker både herinde og på vores sociale medier, men tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær sikker på, at du er blandt de første, der hører det!

Indtil da kan du da lige smide et ønske i musikønskebrønden, som vores bookere bruger til at finde dem, I allerhelst vil opleve. Gør du det, kan du samtidigt være med i lodtrækningen om 2 x partoutbilletter til Smukfest 2023 🫶 

Se kontaktoplysninger